Skip to content

All events

Workshop with Euraba Artists and Papermakers

Free drop-in art-making activity

Image courtesy Euraba Artists and Papermakers (detail)

Saturday 16 November 2013, 2-4pm

Duration 2 hours
Location: Yiribana Gallery
Free

Watercolour masterclass with Judy Watson BOOKED OUT

Learn more about watercolour painting

Image: Judy Watson

Sunday 17 November 2013, 2pm

Duration 2 hours
Location: Function space
Charges apply

Elders circle

Morning tea with Roy Kennedy

Image: Roy Kennedy

Wednesday 20 November 2013 10am

Duration 2 hours
Location: Study room
Free, bookings required

Director's talk: Michael Brand

Hear from the director of the Art Gallery of NSW

Image: Michael Brand

Wednesday 20 November 2013, 5.30pm

Duration 30 minutes
Location: 20th & 21st c Australian art
Free

Yirrkala drawings exhibition preview

With curator Cara Pinchbeck (note: limited places available)

Image: Nänyin’ Maymuru Djarrakpi 1947 (detail), lumber crayon on butchers paper, R M and C H Berndt Collection, Berndt Museum of Anthropology, University of WA, Perth © Estate of Nänyin’ Maymuru

Wednesday 20 November 2013, 6pm

Duration 30 minutes
Location: Study room
Free

Celebrity talk: Hetti Perkins in conversation with Fenella Kernebone

Join the creative director of Corroboree Sydney

Image: Hetti Perkins

Wednesday 20 November 2013, 6.30pm

Duration 30 minutes
Location: Entrance court
Free

Build a paper house

Free drop-in art-making activity

Wednesday 20 November 2013, 7.30-9.30pm

Duration 2 hours
Location: Function space
Free

Champagne and choc-lit

Book chat with Anita Heiss

Image: Anita Heiss by Amanda James

Wednesday 20 November 2013, 7.30pm

Duration 1 hour
Location: Entrance court
Free

Live music with Microwave Jenny

Silky harmonies and contagious melodies

Image: Microwave Jenny

Wednesday 20 November 2013
7.15-8pm & 8.30-9.30pm

Duration 1 hour
Location: Cafe
Free

Yirrkala drawings exhibition preview

With conservator Sarah Bunn

Image: Nänyin’ Maymuru Djarrakpi 1947 (detail), lumber crayon on butchers paper, R M and C H Berndt Collection, Berndt Museum of Anthropology, University of WA, Perth © Estate of Nänyin’ Maymuru

Thursday 21 & Friday 22 November 2013, 12pm

Duration 30 minutes
Location: Study room
Free

Film screening: The Sapphires

With an introduction by Wayne Blair

Image: Wayne Blair. Detail of photo by Russell Shakespeare

Saturday 23 November 2013, 2pm

Duration 2 hours
Location: Domain Theatre
Free

Corroboree guided tour

An introduction to the Aboriginal and Torres Strait Islander collection

Image: Alinta Williams, one of the Gallery’s Indigenous educators

11am daily 16-24 November 2013

Duration 1 hour
Location: Information desk
Free

Ngununy the cheeky fruitbat

A fun performance for children and adults

Image: Ngununy the cheeky fruitbat

Saturday 16 November 2013, 2.30pm
Sunday 24 November 2013, 11.30am

Duration 30 minutes
Free

Corroboree talks

Talks by Gallery experts and artists

Image: Judy Watson

16, 17, 23 & 24 November 2013
See listing for times

Duration 30 minutes
Free

Corroboree cafe

Contemporary Indigenous music and bushfood

Image: Charlie Trindall

12.30pm daily, 16-24 November 2013

Duration 1 hour
Location: Cafe
Free

24 November 2013 at 1.30pm

Duration 30 minutes
Location: Yiribana Gallery
Free

 

See also

High tea and a tour

Yiribana Gallery
Sunday 17 November 2013, 1.15pm
Charges apply

Tours for Tots

Let’s look at home
Tuesday 19 November 2013, 10.30am
Charges apply

Exhibition talks: America

Kate Fullagar
Wednesday 20 November 2013, 7.15pm
Free with exhibition entry

Gallery Kids Sunday performances

Didgeridoo dance
Sunday 24 November 2013, 2.30pm
Free